Борбата против загадувањето на воздухот започнува со негово мерење

Контактирајте нè

Сакаме да слушнеме од вас!

Дали сте заинтересирани да станете партнер или едноставно сакате да нè пофалите?

Кажете ни за тоа, или дојдете во нашите канцеларии за повеќе информации!

бул. Митрополит Т. Гологанов 70-16, 1000 Скопје

infoproject.biz

+389 230 90 233

ekomonitor@ekomonitor.mk

Најдете нè на мапа

Оставете ни порака