Адреса: Козле 93-16

Сертификати за комуникациски станици

Shape

Едно од најчестите прашања кои ги добиваме: Дали комуникациските станици кои ги користи Екомонитор имаат штетно зрачење? Секако дека не.

Чиповите кои ги користиме доаѓаат со сертификати од производителот дека не се штетни по здравјето и дека се одобрени за користење во Европската унија.

Користиме различни варијанти на чипови во комуникациските станици. Подолу може да ги погледнете документите и CE сертификатите од производителот.